Přeskočit na hlavní obsah

Bytová jednotka

BYTOVÁ JEDNOTKA 

Každá bytová jednotka (pro 2 osoby) má společnou toaletu, koupelnu a takovou miniaturní kuchyňku.

Všechny bytové jednotky v mém návrh jsou totožné. 

Dvě se nachází v 2.podlaží a další dvě ve 3.podlaží. Byty na stejném podlaží sdílí balkon (pavlač), ke kterému má každý přístup ze svého pokoje.

V samotném pokoji ještě přesně nevím, jak rozmístit všechen nábytek. Udělala jsem tedy 2 možnosti umístění nábytku.












Komentáře

  1. takhle rozpracované je to super, teď zas můžeme zpátky k celému domu...
    já bych přemýšlela o dvoukřídlých dveřích, o možnosti hodně to propojit... i za cenu mírné ztráty soukromí...
    š

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Skilpod #48 Zero Energy

  Skilpod #48 Zero Energy ANALÝZA LAYOUT

HUT - finále

HUT - finále Konečný přístřešek vypadá úplně jinak, než jak na začátku měl vypadat. Začalo se rychlou skicou, pak modelem z materiálů, které jsme našli po škole nebo venku. Návrh jsme měli někam posunout. Já to bohužel trochu blbě pochopila, tak jsem celý návrh přeškrtla a začala jsem od znovu. Nový návrh byl mnohem jednodušší a splňoval podmínky (použití jednoho profilu). Udělala jsem finální model a narýsovala jsem půdorys a pohled, u kterých jsem doupravila chyby, kterých jsem se dopustila při tvorbě modelu. Nakonec jsem se snažila model dát na nějaké pozadí ve photoshopu, což byl celkem boj, protože tohle bylo poprvé, co jsem v něm pracovala. S konečným výsledkem jsem celkem spokojená. Během celé práce jsem se hodně věcí naučila, i když pro mě nějaké byly celkem těžké.

Skilpod #48 Zero Energy (7.+ 8.úkol)

  Skilpod #48 Zero Energy (7. + 8.úkol) 7. úkol - KONSTRUKCE        Konstrukce modulu je postavena z dřevěné rámové konstrukce CLT, Cross Laminated Timber, a je izolována vrstvou izolace z minerální vlny (v exteriéru se musí dostatečně izolovat, aby nedošlo k hnilobě). Výhody CLT: extrémně pevné, dobré tepelné vlastnosti, rychlá výroba, snadná přeprava, stabilní konstrukce, hezké vnitřní úpravy (není potřeba omítka). Nevýhody CLT: komplikace při opravách jednotlivých částí, cena 8. úkol - DETAIL Jako detail jsem si vybrala připojení okna k fasádě (k modulu). Připojení vytváří zajímavý detail, který může někomu připomínat to, že modul vypadá trochu jako krabička od sirek.